Over Exact

Als je in de regio Arnhem, Zevenaar of Duiven woont, heb je ons vast wel eens zien rijden in de strakke Volkswagens met het gele daknaambord. Misschien ken je ons ook wel gewoon via een vriend of vriendin die bij ons gelest heeft.

EXACT Rijopleidingen is nu alweer zo’n 18 jaar actief in deze plaatsen e.o. Je kunt bij EXACT Rijopleidingen niet alleen terecht voor je B-rijbewijs, maar zoals gezegd ook voor je aanhanger rijbewijs oftewel BE-rijbewijs. EXACT Rijopleidingen is een rijschool die niet alleen staat voor de kortste, maar ook de veiligste weg naar het halen van je rijbewijs. Natuurlijk wil je zo snel en voordelig mogelijk leren autorijden en daarvoor ben je bij EXACT Rijopleidingen aan het juiste adres, maar onze eerste prioriteit is en blijft het afleveren van een zelfstandige en veilige weggebruiker. Onze bekwame en enthousiaste instructeurs hebben plezier in hun vak en dat brengen ze ook over. Ze zijn zich ervan bewust dat iedere leerling zijn eigen gebruiksaanwijzing heeft. Regelmatig worden je prestaties geĆ«valueerd zodat je zelf een goed beeld hebt van je eigen kunnen en van wat er straks op je examen van je verwacht wordt. Ook de instructeurs evalueren onderling regelmatig en zorgen ervoor dat zij telkens op de hoogte zijn van de laatste CBR examen eisen. Door haar specifieke werkwijze, motivatie en klantgerichtheid heeft EXACT Rijopleidingen een duidelijke naam in de markt weten te vestigen.

Daarnaast behoort zij met de diverse pakket aanbiedingen tot de voordeligste professionele rijscholen in jouw regio. EXACT Rijopleidingen is een SRB-erkende rijschool. EXACT Rijopleidingen biedt je een zeer goede prijs/ kwaliteit verhouding. Overtuig jezelf en vergelijk onze slagingspercentages en prijzen met die van onze collega’s!!! Onze prijzen zijn duidelijk en eerlijk. Geen flauwekul als 50min rijles of elke keer een andere insructeur, ook geen onzinnige eenmalige aanmeld kosten. Tevens hebben wij een STUDENTENACTIE, zie voor meer info elders op onze site. Hiermee zijn we echt de voordeligste.

Voor meer info bel je 0316 – 532700 Als wij afwezig zijn laat dan een bericht achter, bellen wij je binnen 24uur terug.

EXACT Rijopleidingen Postbus 2049 6900 CA Zevenaar Tel. 0316 – 532700